中国新诗网

立即注册(欢迎实名或常用笔名注册)
搜索
热搜: 活动 交友 discuz

So I could find my way

楼主

因此,我才发现我的路标
恩雅

你给了我一千个梦,
又把我举得很高,很高。
那些年来,你指引着我,
由此,我才发现我的路标。

你的爱庇护着我,那么久,
又把我举得很高,很高。
你是我扬帆远航的港湾,
由此,我才发现我的航道。

所以,请让我把这个梦给你,
当到达另一岸。
就让我把这个梦给你吧,
在即将来临的每个夜晚,直至更久远。

当然,只有时间能把我们分开,
而你把我举得很高,很高。
你活在我的心田,

你把我举得很高,很高,
让我把这个梦给你。
当到达另一岸,
让我给你这个梦吧,
在即将来临的每个夜晚,直至更久远。

你给了我一千个梦,
又把我举得很高,很高。
那些年来,你指引着我,

原文——
So I Could Find My Way
Enya

A thousand dreams you gave to me,
You held me high, you held me high.
And all those years you guided me,
So I could find my way.

How long your love had sheltered me,
You held me high, you held me high.
A harbour holding back the sea,

So let me give this dream to you,
Upon another shore.
So let me give this dream to you,
Each night and ever more.

Yet only time keeps us apart,
You’re in the shadows of my heart,
So I can find my way.

You held me high, you held me high,
So let me give this dream to you.
Upon another shore,
Each night and ever more.

A thousand dreams you gave to me,
And all those years you guided me,

So I could find my way.pdf

190.86 KB, 下载次数: 4

沙发

板凳

地板
点赞!
欢迎新译友!

学习。

叶如钢 发表于 2016-5-11 00:20
点赞!
欢迎新译友!

跟随先行的脚步,很多时候是享受。

还是向你学习。问好。

阅读与欣赏 发表于 2016-5-10 23:09

我们是老乡吗?我有多个身份,祖籍蓬莱,出生在哈尔滨,户口在大连,工作在烟台。你呢?